Vakuutusyhtiöiden hyväksymä hinauspalvelu

Virrat - Ruovesi - Keuruu - Mänttä-Vilppula

Soita 0500 362 298

kuva Saarimäen kolarikorjaamo Autoklinikka tuulilasit

Autoklinikka jatkaa Saarimäen kolarikorjaamon 60-vuotista perinnettä

Saarimäen kolarikorjaamo on siirtynyt osaksi Autoklinikka-verkostoa. Palveluvalikoimamme on pysynyt ennallaan. Saat meiltä tuttuun tapaan tuulilasin vaihdot ja korjaukset paikallisesti ja ammattitaidolla.

Milloin tuulilasi voidaan vielä korjata?

Hyvä nyrkkisääntö on, että jos kiveniskemä tuulilasissa on alle kahden euron kokoinen, saadaan lasi usein vielä korjaamalla kuntoon. Kiveniskemä tuulilasissa kannattaa korjauttaa aina mahdollisimman pian. Näin se ei pääse laajenemaan ja riko koko lasia.

Mikäli ajoneuvosi vakuutuspakettiin sisältyy lasivakuutus, on tuulilasin korjauttaminen sinulle veloituksetonta eli vakuutusyhtiösi maksaa korjauskustannukset.

Tuulilasin korjaus vie aikaa noin 30 minuuttia. Voit poiketa kiveniskemän korjaukseen ilman ajanvarausta tai varata ajan ennakkoon verkossa osoitteessa: www.autoklinikka.fi/valitse-palvelu.

Milloin tuulilasi pitää vaihtaa uuteen?

Jos kiveniskemä tuulilasissa on päässyt laajenemaan tai tuulilasissa on halkeama, on lasi vaihdettava uuteen. Myös jos vaurio sijaitsee lähellä tuulilasin reunaa, on sitä vaikea saada korjaamalla kuntoon.

Mikäli ajoneuvosi vakuutuspakettiin sisältyy lasivakuutus, maksaa tuulilasin vaihto sinulle vakuutuksesi omavastuun verran eli noin 100-250 euroa. Jos autossasi ei ole täyskaskoa tai erillistä lasivakuutusta, saat meiltä kustannusarvion tuulilasin vaihdon hinnasta.

Tuulilasin vaihto hoituu päivässä. Eli kun tuot autosi aamulla korjaukseen, saat sen iltapäivällä korjattuna takaisin. Voit varata ajan tuulilasinvaihtoon myös verkossa täältä: www.autoklinikka.fi/valitse-palvelu.

Vaihdamme tuulilasit kaikkiin automerkkeihin ja käytämme lasitöissämme Pilkingtonin laadukkaita tuulilaseja tai auton valmistajan alkuperäisiä laseja.

Lämpimästi tervetuloa!

Autoklinikka Virrat / Saarimäen kolarikorjaamo
Kiertotie 5
34800 Virrat
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
020 7737 553
arkisin 08:00-16:00